Het verstand komt echt wel met de jaren…

Ze zijn binnen. Mijn examenscores van de januarizittijd aan de KU-Leuven. Het was een pak meer werk dan verwacht en ik had voor het enige schriftelijke examen van Vakdidactiek geschiedenis véél te weinig tijd om mijn analyse in de diepte uit te kunnen werken. Bij Vakdidactiek Nederlands had ik me zelfs niet eens aan de examenopdracht gehouden en in plaats van drie delen te actualiseren het hele artikel herschreven. Mijn verwachtingen waren eerder aan de lage kant en ik begon te redeneren als mijn eigen leerlingen: 10/20 is er ook door.
Maar het verstand moet precies echt wel met de jaren komen, want in mijn eerste universitaire carrière heb ik nooit zo’n punten gehaald. Of ze geven nu meer en gemakkelijker punten dan vroeger…. ik weet nog altijd niet wat ik ervan moet denken.

Maar soit, de buit is binnen. Weer vier vakken die ik kan afvinken. Weer wat dichter bij dat tweede masterdiploma 🙂

Blog 5 van de 28. Ik zit weer achterop. Maar er moet eerst nog een les Taalbeschouwing en een hele literatuurlijst inclusief opdrachten afgewerkt worden tegen morgen.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.