28 dagen, 28 minuten bloggen. Waarom ook niet.

Gedurende 28 dagen, 28 minuten schrijven aan een blogartikel. Eén per dag als dagelijkse me-time. Met die boodschap riep mijn vroegere KUB-genote Eva aka Trage Gazelle haar volgers op om in de maand februari hetzelfde te doen. Daarom niet schrijven, maar gewoon 28 minuten me-time per dag. Ga ik ook doen, dat schrijven, dacht ik bij mezelf, maar ik lig ondertussen al 3 blogs achterop.

Deze ‘challenge’ komt eigenlijk op een ideaal moment. Sinds ik de blok voor de januarizittijd begon begon in december loop ik eerlijk gezegd weer serieus achter mezelf aan. Ik heb me serieus verslikt in de veelheid aan opdrachten voor de verschillende vakken aan de KUL. De ene opdracht was nog niet klaar of de andere lag al te wachten. Er kwam precies geen einde aan.

Soit, hoog tijd dus om de handrem op te trekken. De migraine van vorige zaterdag had me dat ook al duidelijk gemaakt. Nu de examens voorbij zijn, er een afkoelingsweek èn vakantieweek in het secundair onderwijs zit aan te komen is dit het ideale moment om me-time in te plannen.
En laat schrijven nu de ideale manier zijn om mijn hoofd leeg te maken.

Dus Trage Gazelle, bij deze is de challenge accepted… en staat de eerste ultrakorte blog erop.

Nog 27 te gaan 🙂

3 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.